5/5
5 ud af 5 stjerner på Facebook

Tømrer Slagelse

Drømmer du om en boligrenovering eller en tilbygning? Borch Byg er klar til at hjælpe dig med at realisere dine ideer og bringe dem til livs.

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

3byggetilbud

Hvorfor vælge
Borch Byg ApS?

Mere end 10 års erfaring

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS har vi mange års erfaring inden for tømrerbranchen.

Veludført arbejde til tiden

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS er det en selvfølge at du altid får veludført arbejde til tiden.

Målrettet topkvalitet

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS arbejder vi målrettet og leverer altid topkvalitet

Din tømrer nær Slagelse

Hos Borch Byg er vi din pålidelige tømrer nær Slagelse. Med vores 10 års erfaring er vi eksperter i at levere professionelt tømrerarbejde til både private og erhvervskunder. Vi er dedikerede til at skabe skræddersyede løsninger til dit byggeprojekt, hvor vi har fokus på høj kvalitet og detaljer.

Med vores ekspertise og erfaring kan du trygt overlade dit projekt til os. Vi er din foretrukne tømrer i Slagelse og omegn, der altid sikrer et resultat i topklasse.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Udskiftning af vinduer og døre

Opbygning af træterrasse

Nyt tag

Tilbygning og ombygning

Er du klar til at gøre din boligdrøm til virkelighed? Lad Borch Byg være din pålidelige tømrer i Slagelse. Vi står klar til at levere professionelt tømrerarbejde med fokus på høj kvalitet og detaljer. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe det perfekte hjem.

Skriv til os i dag

Vi svarer tilbage inden for 24 timer!


  Facebook

  ★★★★★

  SIMON KAN KLART ANBEFALES

  Vi havde Simon forbi til en opgave af gulv, hvortil der skulle ligges Vinylplank. Simon var ambitiøs, seriøs, målrettet og dedikeret til opgaven og holdt SAMTLIGE aftaler til aftalte tid, så vi kunne flytte ind til tiden – Det har været en fantastisk oplevelse og ikke mindst trygt at have Simon til at ligge gulvet. SIMON KAN KLART ANBEFALES, hvis man ønsker en dygtig, dedikeret og målrettet tømrer.
  Caroline
  via Facebook

  ★★★★★

  På en skala fra 1-10….11!

  Firma kom til aftalt tid Arbejde udført med stor præcision, dygtighed, akkuratesse og omhu Alt var forventningsafstemt før, under og efter Spørgsmål blev besvaret klart, tydeligt og forståeligt.
  Bedste anbefalinger – alt var top tunet totalt i orden.
  Skala 1-10…..11!!
  Jan
  via Facebook

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Borch Byg – Tømrer og Snedker overholder altid aftalerne, kommer til tiden og behandler dit hjem som det var deres eget. Løsningsorienteret og grundig i udførelsen. Kæmpe anbefaling herfra!
  Shane
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Vi kan til HVER EN TID anbefale Simon

  Vi havde Borch Byg forbi til renovering af gulv, hvortil vi fik lagt Vinylplank af sildeben. Vi havde en stram deadline ift. andre håndværkere, og Simon var professionel, dedikeret, målrettet og ambitiøst hele vejen igennem. Vi havde fat i mange andre håndværkere også, men ingen af dem havde samme seriøsitet som Simon. Dette har været trygt for os og meget betydningsfuldt at han har overholdt deadline. Vi kan til HVER EN TID anbefale Simon, så hvis du ønsker en seriøst tømrer, så kan du trygt spørge Simon.
  Niclas
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk stykke arbejde med nyt gulv i hele huset

  Simon er en dedikeret og professionel mand. Overholder aftaler og kommer til tiden. Han har lavet et fantastisk stykke arbejde med at ligge nyt gulv i hele huset. Vil klart anbefale Borch Byg og vi ringer hertil ved næste opgave.
  Tanja
  via Google
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Fantastisk service samt venlig og professionel håndværker! De største anbefalinger herfra.
  Bjarke
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kom til aftalt tid, udførte opgaven tilfredsstillende og efterlod det rengjort. Kan varmt anbefales.
  Helle
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Jeg er 100 procent tilfreds

  Som tidligere nævnt var Borch Byg – Simon Rasmussen den eneste der vendte tilbage. Jeg var nødt til at vente på levering af vindue, men mig bekendt (jeg er ikke kyndig udi de sager) er det fint, det han har lavet. Han holdt sin aftale, og kunne jo ikke gøre for, at leveringen trak ud. Prisen var rimelig – den jeg fik fra Topdanmarks mand var næste dobbelt så høj!!! Sådan en person bruger man jo ikke igen. Jeg kunne få fat i Simon på telefonen, og var han optaget, ringede han tilbage. Han virkede meget kompetent på mig, og jeg har anbefalet ham til andre på vores vej. Kan kun sige, jeg er 100 procent tilfreds. Tak 🙂
  Gitte
  via 3byggetilbud

  Få dit drømmehjem med vores tømrer i Slagelse

  Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren tømrer i Slagelse, der kan hjælpe med at skabe dit drømmehjem? Hos Borch Byg har vi mere end 10 års erfaring og ekspertise inden for både tømrer- og snedkerarbejde. Vi er dedikerede til detaljer og førsteklasses kvalitet, og vi kan gøre dine boligdrømme til virkelighed.

  Vores tømrere har over 10 års erfaring, og er klar til at hjælpe med projekter i alle størrelser. De er eksperter i deres felt og vil være glade for at hjælpe dig med dit projekt. Uanset hvilke ideer og ønsker du har til dit hjem, er vi klar til at realisere dem. Vi lytter altid til dine behov og skaber skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dig og dit hjem.

  Når du vælger Borch Byg som din tømrer i Slagelse, kan du være sikker på et resultat i topklasse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

  Du kan kontakte os ved at sende en mail til [email protected] eller ringe direkte til os på 61 79 17 74. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Tømrer i Slagelse pris

  Har du brug for hjælp med dit tømrerarbejde? Så hold dig ikke tilbage og ring til os på 61 79 17 74.

  Vi lever af glade kunder, og vi gør alt for at holde det sådan. Med vores 5/5 stjernede anmeldelser kan du være sikker på, at vi leverer kvalitet og tilfredsstillelse. Hos os kan du regne med ærlighed og rimelige priser. Vi giver dig et klart prisoverslag, så du er helt med på, hvad du kan forvente. Vi glæder os til at tage fat på dine tømreropgaver.

  Få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave i Slagelse


   Få kvalificeret vejledning og rådgivning til dit byggeprojekt.

   Er du i tvivl om, hvordan din træterrasse skal passe til dit sommerhus? Eller kan du ikke beslutte dig for, hvilke vinduer du skal vælge?

   Vi er klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning, når du har brug for det. Vi har +10 års erfaring som tømrere og har lært en masse, som vi gerne vil dele med dig, især når du skal vælge mellem forskellige muligheder.

   Som din lokale tømrer i Slagelse er vi hurtige til at komme, når du ringer efter os. Vi bruger vores erfaring til at hjælpe dig med dit byggeprojekt, fra start til slut.

   Indhent et tilbud