5/5
5 ud af 5 stjerner på Facebook

Opbygning af træterrasse tilbydes

Ønsker du et gratis tilbud på din træterrasse?

Udfyld formularen her på siden og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

3byggetilbud

Hvorfor vælge
Borch Byg ApS?

Mere end 10 års erfaring

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS har vi mange års erfaring inden for tømrerbranchen.

Veludført arbejde til tiden

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS er det en selvfølge at du altid får veludført arbejde til tiden.

Målrettet topkvalitet

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS arbejder vi målrettet og leverer altid topkvalitet

Realiser drømmen om en ny terrasse i træ

Kunne du tænke dig at få bygget en ny træterrasse i haven, men har du ikke færdighederne eller tiden til at bygge den selv? Så er du kommet til det helt rigtige firma for at få professionel hjælp.

Hos Borch Byg – Tømrer og Snedker ApS varetager vi mange forskellige typer tømreropgaver for vores kunder, og en af dem er opbygning af træterrasse, som vi har stor erfaring med.

Vi bygger særligt mange nye træterrasser for kunder i Slagelse, Høng og Ringsted, men vi varetager også gerne opbygning af træterrasse for kunder i andre omkringliggende områder.

Skriv til os i dag

Vi svarer tilbage inden for 24 timer!


  Facebook

  ★★★★★

  SIMON KAN KLART ANBEFALES

  Vi havde Simon forbi til en opgave af gulv, hvortil der skulle ligges Vinylplank. Simon var ambitiøs, seriøs, målrettet og dedikeret til opgaven og holdt SAMTLIGE aftaler til aftalte tid, så vi kunne flytte ind til tiden – Det har været en fantastisk oplevelse og ikke mindst trygt at have Simon til at ligge gulvet. SIMON KAN KLART ANBEFALES, hvis man ønsker en dygtig, dedikeret og målrettet tømrer.
  Caroline
  via Facebook

  ★★★★★

  På en skala fra 1-10….11!

  Firma kom til aftalt tid Arbejde udført med stor præcision, dygtighed, akkuratesse og omhu Alt var forventningsafstemt før, under og efter Spørgsmål blev besvaret klart, tydeligt og forståeligt.
  Bedste anbefalinger – alt var top tunet totalt i orden.
  Skala 1-10…..11!!
  Jan
  via Facebook

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Borch Byg – Tømrer og Snedker overholder altid aftalerne, kommer til tiden og behandler dit hjem som det var deres eget. Løsningsorienteret og grundig i udførelsen. Kæmpe anbefaling herfra!
  Shane
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Vi kan til HVER EN TID anbefale Simon

  Vi havde Borch Byg forbi til renovering af gulv, hvortil vi fik lagt Vinylplank af sildeben. Vi havde en stram deadline ift. andre håndværkere, og Simon var professionel, dedikeret, målrettet og ambitiøst hele vejen igennem. Vi havde fat i mange andre håndværkere også, men ingen af dem havde samme seriøsitet som Simon. Dette har været trygt for os og meget betydningsfuldt at han har overholdt deadline. Vi kan til HVER EN TID anbefale Simon, så hvis du ønsker en seriøst tømrer, så kan du trygt spørge Simon.
  Niclas
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk stykke arbejde med nyt gulv i hele huset

  Simon er en dedikeret og professionel mand. Overholder aftaler og kommer til tiden. Han har lavet et fantastisk stykke arbejde med at ligge nyt gulv i hele huset. Vil klart anbefale Borch Byg og vi ringer hertil ved næste opgave.
  Tanja
  via Google
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Fantastisk service samt venlig og professionel håndværker! De største anbefalinger herfra.
  Bjarke
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kom til aftalt tid, udførte opgaven tilfredsstillende og efterlod det rengjort. Kan varmt anbefales.
  Helle
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Jeg er 100 procent tilfreds

  Som tidligere nævnt var Borch Byg – Simon Rasmussen den eneste der vendte tilbage. Jeg var nødt til at vente på levering af vindue, men mig bekendt (jeg er ikke kyndig udi de sager) er det fint, det han har lavet. Han holdt sin aftale, og kunne jo ikke gøre for, at leveringen trak ud. Prisen var rimelig – den jeg fik fra Topdanmarks mand var næste dobbelt så høj!!! Sådan en person bruger man jo ikke igen. Jeg kunne få fat i Simon på telefonen, og var han optaget, ringede han tilbage. Han virkede meget kompetent på mig, og jeg har anbefalet ham til andre på vores vej. Kan kun sige, jeg er 100 procent tilfreds. Tak 🙂
  Gitte
  via 3byggetilbud

  Hvad koster en træterrasse?

  Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få hjælp fra en tømrer til opbygning af træterrasse. Vores priser afhænger derfor af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  Vi er et traditionelt tømrerfirma, der kan varetage alle opgaver inden for vores fag. Vi har næsten 10 års erfaring inden for branchen, og derfor er vi også sikre på, at vi kan bygge lige netop den terrasse i træ, som du drømmer om.

  Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en billig pris på lige netop din drømmeterrasse i træ, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

  Få et uforpligtende tilbud på din træterrasse


   Kontakt os og få inspiration til opbygning af træterrasse

   Har du brug for inspiration i forhold til, hvad der kan lade sig gøre i forbindelse med lægning af træterrasse? Så kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder.

   Byg en træterrasse sammen med os og få det resultat, du drømmer om.

   Vi tilbyder også lægning af nyt tag. Læs mere her.

   Indhent et tilbud