5/5
5 ud af 5 stjerner på Facebook

Lad os lægge et nyt tag hjemme ved dig

Ønsker du et gratis tilbud på dit nye tag?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

5/5

Facebook

5/5

Google

5/5

3byggetilbud

Hvorfor vælge
Borch Byg ApS?

Mere end 10 års erfaring

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS har vi mange års erfaring inden for tømrerbranchen.

Veludført arbejde til tiden

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS er det en selvfølge at du altid får veludført arbejde til tiden.

Målrettet topkvalitet

Hos Borch Byg - Tømrer og Snedker ApS arbejder vi målrettet og leverer altid topkvalitet

Tagløsninger i topkvalitet

Trænger du til et nyt tag men vil sikres et, der holder i mange år fremover?
Så er du kommet til rette sted. Med vores mange års erfaring i branchen har vi finpudset vores ekspertise til altid at levere tagløsninger i topkvalitet, designet til at overgå kundens forventninger.

Med vores placering i Høng har vi nem adgang til både Slagelse og Ringsted, samt omegn, og vores mange tilfredse kunder strækker sig fra de private til de erhvervsdrivende.

Et nyt tag skræddersyet dig

Hos Borch Byg forstår vi, at et nyt tag er en betydelig investering, og vi har derfor forpligtet os til at levere det højeste niveau af håndværk – hver gang.

Uanset om du overvejer et eternittag, tegltag eller blot en tagrenovering står vores dygtige team af tagdækkere klar til at guide dig igennem processen, så du kan træffe det bedste valg for dig.

Skriv til os i dag

Vi svarer tilbage inden for 24 timer!


  Facebook

  ★★★★★

  SIMON KAN KLART ANBEFALES

  Vi havde Simon forbi til en opgave af gulv, hvortil der skulle ligges Vinylplank. Simon var ambitiøs, seriøs, målrettet og dedikeret til opgaven og holdt SAMTLIGE aftaler til aftalte tid, så vi kunne flytte ind til tiden – Det har været en fantastisk oplevelse og ikke mindst trygt at have Simon til at ligge gulvet. SIMON KAN KLART ANBEFALES, hvis man ønsker en dygtig, dedikeret og målrettet tømrer.
  Caroline
  via Facebook

  ★★★★★

  På en skala fra 1-10….11!

  Firma kom til aftalt tid Arbejde udført med stor præcision, dygtighed, akkuratesse og omhu Alt var forventningsafstemt før, under og efter Spørgsmål blev besvaret klart, tydeligt og forståeligt.
  Bedste anbefalinger – alt var top tunet totalt i orden.
  Skala 1-10…..11!!
  Jan
  via Facebook

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra!

  Borch Byg – Tømrer og Snedker overholder altid aftalerne, kommer til tiden og behandler dit hjem som det var deres eget. Løsningsorienteret og grundig i udførelsen. Kæmpe anbefaling herfra!
  Shane
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Vi kan til HVER EN TID anbefale Simon

  Vi havde Borch Byg forbi til renovering af gulv, hvortil vi fik lagt Vinylplank af sildeben. Vi havde en stram deadline ift. andre håndværkere, og Simon var professionel, dedikeret, målrettet og ambitiøst hele vejen igennem. Vi havde fat i mange andre håndværkere også, men ingen af dem havde samme seriøsitet som Simon. Dette har været trygt for os og meget betydningsfuldt at han har overholdt deadline. Vi kan til HVER EN TID anbefale Simon, så hvis du ønsker en seriøst tømrer, så kan du trygt spørge Simon.
  Niclas
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk stykke arbejde med nyt gulv i hele huset

  Simon er en dedikeret og professionel mand. Overholder aftaler og kommer til tiden. Han har lavet et fantastisk stykke arbejde med at ligge nyt gulv i hele huset. Vil klart anbefale Borch Byg og vi ringer hertil ved næste opgave.
  Tanja
  via Google
  3byggetilbud

  ★★★★★

  Fantastisk service

  Fantastisk service samt venlig og professionel håndværker! De største anbefalinger herfra.
  Bjarke
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Kan varmt anbefales

  Kom til aftalt tid, udførte opgaven tilfredsstillende og efterlod det rengjort. Kan varmt anbefales.
  Helle
  via 3byggetilbud

  ★★★★★

  Jeg er 100 procent tilfreds

  Som tidligere nævnt var Borch Byg – Simon Rasmussen den eneste der vendte tilbage. Jeg var nødt til at vente på levering af vindue, men mig bekendt (jeg er ikke kyndig udi de sager) er det fint, det han har lavet. Han holdt sin aftale, og kunne jo ikke gøre for, at leveringen trak ud. Prisen var rimelig – den jeg fik fra Topdanmarks mand var næste dobbelt så høj!!! Sådan en person bruger man jo ikke igen. Jeg kunne få fat i Simon på telefonen, og var han optaget, ringede han tilbage. Han virkede meget kompetent på mig, og jeg har anbefalet ham til andre på vores vej. Kan kun sige, jeg er 100 procent tilfreds. Tak 🙂
  Gitte
  via 3byggetilbud

  Oplev forskellen med et nyt tag fra Borch Byg

  Fra den første konsultation til den endelige installation arbejder vores team tæt sammen med dig for at forstå dine behov og præferencer.

  Vi løser hver en udfordring og er altid villige til at yde det ekstra, så du kan få resultatet, som du går og drømmer om.

  Vores erfarne tagdækkere er selvfølgelig velbevandrede i alle aspekter af tagarbejde, så du er sikret et tag, der møder selv de højeste standarder.

  Lad os overgå dine forventninger.

  Ønsker du at høre mere om vores taglægningstjenester?

  Så kontakt os allerede i dag for en gratis konsultation og et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dine ønsker og prisklasse. Vores mål er nemlig altid at give dig den bedst mulige værdi for pengene.

  Oplev forskellen ved et tagdækningsfirma, der prioriterer din tilfredshed, og lad Borch Byg lægge er nyt tag for dig.

  Vi tilbyder også udskiftning af vinduer. Se mere her.

  Få et uforpligtende tilbud på dit nye tag


   Kontakt os og få inspiration til et nyt tag

   Har du brug for inspiration i forhold til, hvad der kan lade sig gøre i forbindelse med lægning af træterrasse? Så kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder.

   Byg en træterrasse sammen med os og få det resultat, du drømmer om.

   Vi tilbyder også lægning af nyt tag. Læs mere her.

   Indhent et tilbud